E-mail: nemesbikk@nemesbikk.hu

Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Nemesbikk Község Önkormányzata képviseletében tisztelettel köszöntöm Önt településünk honlapján, ahol megismerheti Nemesbikk nevezetességeit, értékeit, és mindennapjait. Tájékozódhat a Képviselő-testület összetételéről, a Polgármesteri Hivatalban intézhető ügyekről, az ügyintézők személyéről. Képet kaphat a településen működő intézményekről, valamint a községben élő Egyházakról, illetve egyéb közérdekű szolgáltatókról.
Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődik falunk múltja, jelene és jövője iránt.
Bízom benne, hogy felmerülő kérdéseire választ talál.

28 éve élek a településen, és Nemesbikk legnagyobb értékének tartom az itt élő emberek szoros, rokoni vagy baráti szálakon fűződő közösségét. Egyben felelősségünk is az utókor számára átadni az összetartozás fontosságát. Ennek érdekében a település tisztelettel őrzi múltja hagyományait, és bizakodva kutatja a jövő adta lehetőségeket. Hiszem, hogy e kettőnek együtt ma is értékformáló, értékhagyományozó ereje van.

Szívből remélem, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindenkor a legaktuálisabb képet kapják községünkről, annak életét színesítő rendezvényeinkről.

Tartalmas tájékozódást kívánok!

Victorné Kardos Erika
polgármester – református lelkipásztor